GRILL FOR YOU

GRILL FOR YOU lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 821 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill For You. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 18:38 Ik had een bucket kippen deeltjes. Die smaakte goed alleen waren ze niet goed gaar. Er bleef veel aan het bot zitten hierdoor maar ook de binnenkant was niet zo lekker hierdoor. Als ik weer bestel wat ik nog wel een keer ga proberen dan vermeld ik er
18 jun 2022 om 1:25 Uitstekend! Super lekker zeker voor herhaling vatbaar
18 jun 2022 om 1:24 Die eten was Kkr lekker ik wist niet er zo lekker eten bestaat in Amersfoort als iemand ze niet ken ik zeg je eerlijk jullie missen echt wat. Lekkere eten met beste qualiteit.
17 jun 2022 om 0:58 Eten was helemaal koud en niet lekker !! Heb 29 euro voor dit shit betaalt eerste keer en laatste keer
12 jun 2022 om 22:10 was heerlijk bedankt
9 jun 2022 om 21:33 Het was heeerlijk!!
6 jun 2022 om 12:41 Besteld om 20.55 en om 22.50 de bestelling maar afgebeld. Dit na tot 2x toe te horen te krijgen "De bestelling gaat nu de deur uit". Volle begrip als het druk en onderbemand is, maar hang geen leugens op.
5 jun 2022 om 21:51 Hele zak met eten super nat geregend, inclusief een doorweekte hamburger. Helft weg kunnen gooien. Lijkt me dat Thuisbezorgd niet voor niets die grote oranje bezorgtassen heeft voor tijdens regenachtig weer. Verder was het eten ook lauw.
5 jun 2022 om 21:45 op het verkeerde adres afgeleverd
30 mei 2022 om 7:32 Eten was lekker, maar levering duurde kapotlang!
29 mei 2022 om 16:20 De sizzler is kleiner geworden, minder vlees, saus, rijst. De prijs /kwaliteit is echt slecht geworden. Ik snap inflatie, maar nu 3 euro duurder in 3 jaar. Suggestie: verander je prijs / hoeveelheid tot verhouding. Anders bestel ik elders!
28 mei 2022 om 8:59 Delivered a bit later than the expected time, but was very well packaged and everything tasted great, even the fries which are hit and miss.