GRILL FOR YOU

GRILL FOR YOU lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 385 beoordelingen
20 jan 2020 om 23:46 Bedankt
20 jan 2020 om 20:31 Pittig betekent hier ook gewoon pittig; heerlijk gegeten!
19 jan 2020 om 12:56 Kip niet in orde moest kotsen
13 jan 2020 om 10:53 Kippenvleugels waren erg lekker maar best weinig voor je geld. Daarnaast een kleine milkshake voor 3,50. Ik vind het allemaal maar duur voor wat je krijgt.
13 jan 2020 om 1:10 Lekker!!!
7 jan 2020 om 13:10 Zeer tevreden! Heb helaas niet het geen gekregen wat ik bestelde maar het geen wat ik kreeg was goed. Fouten gebeuren nou eenmaal
5 jan 2020 om 12:39 Als je op een laat uur geen fastfood wilt maar lekkere maaltijd met rijst en kip moet je hier bestellen. Mooi verpakt, goeie porties, lekker van smaak. Top tent, ga zo door!
5 jan 2020 om 0:18 Kippenvleugels besteld. Met 1 woord heerlijk, de grill smaak zat er echt aan. Top!
4 jan 2020 om 1:42 Eindelijk een bezorgrestaurant met goed eten in Amersfoort. Het eten was super warm ook. Heerlijk gegeten. Echt top!!
3 jan 2020 om 21:10 Het was weer super!
1 jan 2020 om 22:56 Eten was lauw...de rijst had een vette na smaak. Kipfilet zaten harde stukjes in. Kortom teleurstellende ervaring wat mij betreft.
30 dec 2019 om 10:48 Lekker eten!