GRILL FOR YOU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 993 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill For You. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 8:33 Duidelijk aangegeven warm eten a.u.b. en toch krijg ik het koud
28 apr 2024 om 12:56 Beetje prijzig maar verder niets op aan te merken, was heerlijk eten.
25 apr 2024 om 2:00 Slechtste burger ooit
21 apr 2024 om 11:48 Het is de volgende dag nog nooit zo veel buikpijn gehad en diarree voor mij nooit meer het was ook koud en duurde heel erg lang
14 apr 2024 om 1:23 Helaas had ik burger met de bedorven sla er in.
12 apr 2024 om 21:06 Ik had lamshoarma besteld helaas was er geen lamsvlees, ben gebeld voor een alternatief had voor beef gekozen helaas zat er meer sla in 't broodje dan vlees, da's jammer
8 apr 2024 om 1:28 Bijna geen shoarma in de schotel. Het weinige dat er in zat was verbrand, groenten waren ook verbrand. Enige wat eetbaar was was de rijst. Kan ik zelf ook thuis maken, en veel minder lang wachten en goedkoper ook nog.
4 apr 2024 om 22:03 Het eten was super lekker en de frietjes waren heel lekker gekruid. De bezorging tijd was wel best lang. Maar uiteindelijk allemaal waard
1 apr 2024 om 20:20 Niet alles geleverd helaas
30 mrt 2024 om 12:55 Eten was erg lekker, je kon echt proeven dat het van de grill kwam. Bezorgtijd duurde wel 60+ min.